У Києві побудують 8 навчальних закладів от Sezamka

 СТАТЬИ [8029/1
поиск статей:
[13.06.08]

У Києві побудують 8 навчальних закладів


Із 10 навчальних закладів, що заплановано вести в експлуатацію у 2008 році, два – вже відкрито. Зокрема було введено в дію школу-дитячий садок "Перевесло" та презентовано новий навчальний комплекс КМПУ ім. Грінченка. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Вже працює школа-дитячий садок "Перевесло" у Дарницькому районі, яка розрахована на 240 дітей. Наразі на житловому масиві Позняки здійснюється інтенсивне житлове будівництво, тому було прийнято рішення про необхідність якнайшвидше відкрити школу-дитячий садочок. Також Київський міський голова Леонід Черновецький презентував 20 травня поточного року новий навчальний комплекс Київського міського педагогічного університету імені Б.Д. Грінченка", – повідомив заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Він розповів, що, згідно з Програмою соціально-економічного розвитку міста Києва, цього року планується ввести в дію ще 8 закладів освіти.

Так, за його словами, планується відкрити дитячий садочок у третьому мікрорайоні житлового масиву Позняки. Відвідувати садочок зможуть 260 юних мешканців Позняків.

Також на вул. Милославській у Деснянському районі будується дитячий дошкільний заклад на 140 місць, та дитячий садочок на 150 місць на вул. Ліськівській (житловий масив Вигурівщина-Троєщина).

Ведуться роботи з реконструкції з добудовою загальноосвітньої школи № 47, що на вул. Патриса Лумумби, 14/21 у Печерському районі.

Практично готова до введення в дію після реконструкції будівля спеціалізованої школи № 107 на вул. Введенській, 35 у Подільському районі. Реконструйоване та розширене за рахунок прибудови приміщення буде розраховане на 700 учнів. Також ведеться реконструкція та будівництво прибудови до загальноосвітнього навчального закладу № 193, що знаходиться на вул. Світлицького, 22 у Подільському районі.

Приміщення середньої загальноосвітньої школи № 162 на вул. Рахманінова, 47 у Святошинському районі буде реконструйовано та розширено. Продовжується будівництво басейну спеціалізованої школи № 115 на вул. Кавказькій, 10 у Солом’янському районі.

"У зв’язку з інтенсивною забудовою районів, переходом на 12-річний термін навчання, а також позитивною динамікою народжуваності дітей існує нагальна потреба у будівництві нових та реконструкції існуючих навчальних закладів. Тому Головним управлінням освіти і науки розроблено проект Програми будівництва та реконструкції загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів м. Києва на 2008-2011 роки", – додав Віталій Журавський.

Він зазначив, що, відповідно до цієї програми, у найближчі роки передбачено побудувати та реконструювати 32 навчальних заклади.

 доб.:С.А. Отправить модератору   Отправить другу         Добавить свою статью
Отзывы про статью: У Києві побудують 8 навчальних закладів



Предыдущие 3 статьи по теме Другие новости:
[18.09.2018]
Любая стрижка 40 гривен.
Во время всеобщего подорожания услуг, когда суммы зашкаливают, можно встретить людей которые работают совсем не дорого. Так возле метро Оболонь есть ларек, где можно подстричься всего за 40 гривен. Качество стрижек достойное, вам будет уделено достаточно времени. Так, обычно стригутся не часто, да
[01.05.2018]
Танком не въезжать.
В самых обычных местах моно встретить интересные вещи, но они скрыты от взглядов, поскольку находятся во дворах. Хозяева железных гаражей, что спокойно разместились на зеленой зоне лесного массива, имеют проблему выезда своих авто. Проблема не только у них такая. А решают данный вопрос по-разному.
[07.02.2018]
Исчезают бесплатные доски.
С 06 февраля 2018 года раздел недвижимость на одной из популярных досок объявлений стал платным. Точнее сказать администрация сайта ОЛХ ввела нулевой лимит на бесплатные объявления в раздел «бизнес». Пора платить, уважаемые. Объяснение просты: снижаем дубли, убираем информационные агентства, уменьш
Просмотреть полный список статей
ТОП 10

 

 

 



Краткая статистика
Просмотров 1192/1
Распечатано 166
Вы можете:
Просмотреть полный
список статьей 8029/1
Подписаться на ежедневную рассылку
подписчиков - 532
Просмотреть статьи с комментариями (27/0) Комментариев: (47/0)

Как Вы сюда попали?
заинтриговало название
через поисковик
посоветовал знакомый
искал первоисточник
"язык до Киева доведет"!
стоит захотеть!
сам не знаю...


Email или логин
Пароль
Я забыл пароль
Зарегистрироваться