Корнійчук: Над Парком Перемоги нависла загроза знищення от Sezamka

 СТАТЬИ [8029/1
поиск статей:
[04.09.07]

Корнійчук: Над Парком Перемоги нависла загроза знищення


"Ще зовсім недавно мешканці Дніпровського району і всі кияни мали можливість відпочивати, займатися спортом та просто дихати свіжим повітрям у Парку Перемоги. Але зараз над парком нависла загроза зникнення", – заявив кандидат у народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко.

"Ми бачимо, як столична влада перетворює Київ з колись найбільш "зеленого" міста Європи на торговельно-розважальний бетонно-цегляний мегаполіс. Вирубуються дерева, нищаться парки та сквери, руйнується самобутня аура нашої столиці. Сьогодні забудовують парк Перемоги, знищуючи алейки з квітами та дерева. Посеред парку, а фактично замість нього, будуть зводити торговельні, розважальні, спортивні об’єкти, паркінги, планується будівництво мережі ресторанів та кафе", – додав він.

Євген Корнійчук наголосив: "Нам вже знайомі випадки, коли під виглядом реконструкції парків фактично знищуються зелені насадження, а замість них виростають різноманітні об’єкти, покликані обслуговувати чиїсь комерційні інтереси: житлові багатоповерхівки, торговельні центри, паркінги. Або виростає черговий Лас-Вегас - рай для "одноруких бандитів" та шулерів. Забудовники роблять свою брудну справу, зухвало і нахабно фальсифікуючи громадські слухання - за гроші збирають на слухання людей, які не мають жодного відношення до району".

"Ми закликаємо всіх мешканців Дніпровського району підключатися до нашої боротьби проти нечистих на руку ділків. У громадських приймальнях БЮТ працюють юристи, які вже допомагають оформлювати юридичну документацію і подавати в суд на шахраїв. Це означає, що кожен можете приєднатися до нашого протесту проти незаконної забудови. Звертайтеся до наших штабів у Дніпровському районі і ми разом здолаємо цю злочинну навалу", – сказав він.

 доб.:С.А. Отправить модератору   Отправить другу         Добавить свою статью
Отзывы про статью: Корнійчук: Над Парком Перемоги нависла загроза знищення



Предыдущие 3 статьи по теме Другие новости:
[18.09.2018]
Любая стрижка 40 гривен.
Во время всеобщего подорожания услуг, когда суммы зашкаливают, можно встретить людей которые работают совсем не дорого. Так возле метро Оболонь есть ларек, где можно подстричься всего за 40 гривен. Качество стрижек достойное, вам будет уделено достаточно времени. Так, обычно стригутся не часто, да
[01.05.2018]
Танком не въезжать.
В самых обычных местах моно встретить интересные вещи, но они скрыты от взглядов, поскольку находятся во дворах. Хозяева железных гаражей, что спокойно разместились на зеленой зоне лесного массива, имеют проблему выезда своих авто. Проблема не только у них такая. А решают данный вопрос по-разному.
[07.02.2018]
Исчезают бесплатные доски.
С 06 февраля 2018 года раздел недвижимость на одной из популярных досок объявлений стал платным. Точнее сказать администрация сайта ОЛХ ввела нулевой лимит на бесплатные объявления в раздел «бизнес». Пора платить, уважаемые. Объяснение просты: снижаем дубли, убираем информационные агентства, уменьш
Просмотреть полный список статей
ТОП 10

 

 

 



Краткая статистика
Просмотров 504/1
Распечатано 137
Вы можете:
Просмотреть полный
список статьей 8029/1
Подписаться на ежедневную рассылку
подписчиков - 532
Просмотреть статьи с комментариями (27/0) Комментариев: (47/0)

Как Вы сюда попали?
заинтриговало название
через поисковик
посоветовал знакомый
искал первоисточник
"язык до Киева доведет"!
стоит захотеть!
сам не знаю...


Email или логин
Пароль
Я забыл пароль
Зарегистрироваться